MC nyheder

BMW er næsten klar med ny elmodel

  • BMW Motorrad Definition CE 04 MCTC (1).jpg
  • BMW Motorrad Definition CE 04 MCTC (8).jpg
  • BMW Motorrad Definition CE 04 MCTC (2).jpg
  • BMW Motorrad Definition CE 04 MCTC (6).jpg
  • BMW Motorrad Definition CE 04 MCTC (5).jpg
  • BMW Motorrad Definition CE 04 MCTC (7).jpg
  • BMW Motorrad Definition CE 04 MCTC (3).jpg

Definition CE 04 er en ny elektrisk maxiscooter, der ifølge BMW er meget tæt på at være produktionsklar  og som tyskerne håber vil redefinere hele scootersegmentet.

Arvtageren til BMW's elektriske C Evolution scooter er godt undervejs, og er modsat forgængeren bygget op som en elektrisk model fra bunden af. Den nye Definition CE 04 er videreudviklingen af den Concept Link-model, som BMW viste i 2017, og den skulle angiveligt være meget tæt på at kunne gå i produktion.

Digitalt forbundet
Definition CE 04 er lavet med byfolket i fokus, og BMW's designere har derfor prioriteret funktioner som let påstigning og god opbevaringsplads over f.eks. langturskomfort og svingegenskaber. De siger åbenlyst, at det ikke er tænkt som en sjov mc, man kan køre på bjergveje med, men er et rent praktisk køretøj til byen, der samtidig er et visuelt statement.

Den tilhørende jakke har indbyggede "baglygter", der øger synligheden i trafikken.

- "Den urbane målgruppe ører kun omkring 12 kilometer dagligt i gennemsnit, så det vigtigste er et praktisk hverdagskøretøj til at køre fra hjem til arbejde eller mødes med venner om aftenen – altså et køretøj til hverdagen i byen", forklarer BMW's designansvarlige Alexander Buckan.

Udover at Definition CE 04 har LED-lygter, et fladt batteri i bunden af rammen og en stor 10,25" TFT-skærm med smartphoneopkobling, er der ikke mange specifikationer på modellen, så tættere på produktion er den altså ikke. Der er heller ingen lanceringsdato endnu, men BMW's Nextgen-strategi lover 25 elektrificerede køretøjer fra år 2023, så den kan ikke være langt ude i fremtiden

Se hele præsentationen af BMW Motorrad Definition CE 04 i videoen herunder:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.