BMW i stødet

BMW Motorrad og Teknisk universitet i München eksperimenterer med el og præsenterer supersportsmaskinen BMW koncept eRR.  BMW har gennem tiden leveret mange bud på fremtiden inden for motorcykelverdenen. Nu præsenteres resultatet af et samarbejde mellem det tekniske universitet i München og BMW, nemlig projektet eRR.
BMW har i tidens løb præsenteret flere eldrevne bilmodeller samt el-scooteren, C-evolution, som beviste, at det godt kan lade sig gøre at kombinere el-drift med 2-hjulere og sjov og praktisk transport. 
 Som svar på spørgsmålet ”Hvad vil der ske, hvis man kombinerer en sportsmotorcykel med el-drift” er BMW Motorrad gået skridtet videre og præsenterer eRR projektet med baggrund i DNA fra supersportsmaskinen BMW S 1000 RR.  BMW Motorrads direktør Stephan Schaller præsenterer idegrundlaget sådan: ”Hvis vinderresultatet bestemmes af accelerationen på de første meter op til 50-60 km/t, så vinder eRR over S 1000 RR”.
   

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.