BMW R nineT

Kært barn findes i mange variationer.  R nineT er den første ”rigtige” model fra BMW, hvor man skulle tro, at BMW har sat udseendet foran funktionen. Generelt er modellen taget godt imod, herunder også af ”selvbyggere” som ynder at sætte sit præg på modellen.  BMW R nineT som standard. De fire efterfølgende maskiner blev vist til BMW Motorrad Days i Japan, som blev afholdt på Hakuba47 Mountain Sports Park i slutningen af august. Deltagerne havde 200 dage til deres individuelle design.  
    Man kan også lade fantasien løbe på computerskærmen. Mc-designeren Ulfert Janssen, der er en del firmaet Gannet Design, og som har kreeret CityScrambler, har igen forsøgt sig med R nineT med en mere racerorienteret udgave af BMW’s jubilæumsmodel.

 Er man ikke selv den helt store ”hjemmebygger”, kan man da også bare nøjes med at udskifte en masse dele. Det kunne eksempelvis være fra Rizoma.

 Hvad kan man sige? Kært barn findes i mange variationer.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.