MC nyheder

BREAKING: Bakken bekræfter fællestur

Dyrehavsbakken bekræfter overfor MCTC, at der nu er mulighed for, at den traditionsrige paradekørsel fra Nørrebrogade til Bakken kan finde sted, når forlystelsesparken lukker søndag 12. september.

Den traditionsrige mc-paradekørsel fra Nørrebrogade i København til Dyrehavsbakken i Klampenborg finder sted hvert år, når Bakken åbner og lukker i henholdsvis foråret og efteråret. Antallet af deltagere afhænger meget af vejret på selve dagen, men nogle år har op mod 7.000 motorcyklister været med på turen.

I 2020 var det dog ikke vejret, der satte en stopper for fællesturen – hverken til åbningen eller lukningen. Derimod var det forsamlingsforbuddet, som stak en kæp i hjulet.

Sådan så det også ud i forbindelse med åbningen i foråret 2021. Men nu er der heldigvis godt nyt til de mange motorcyklister, der har savnet at køre med i det store optog.

"Politiet har heldigvis oplyst, at de ikke har indvendinger mod paradekørslen til Bakken i forbindelse med lukkeaftenen søndag 12. september 2021. Så vi håber selvfølgelig, at rigtig mange motorcyklister vil tage den traditionsrige tur fra Nørrebro til Bakken," siger Lene Alsgren fra Dyrehavsbakken til MCTC.

Mange motorcyklister plejer at være med til at markere åbningen og lukningen af Dyrehavsbakken med stort optog.

Politiet kører med

Fra Bakken lyder meldingen desuden, at flere motorcykelgrupper har forespurgt angående fælleskørslen 12. september. "Jeg vil tro, at en del er i fuld gang med at lægge informationer op på deres respektive Facebooksider og hjemmesider," siger Lene Alsgren til MCTC.

MCTC har også været i dialog med Nordsjællands Politi, der står for at lede optoget sikkert fra Nørrebrogade i København til Dyrehavsbakken i Klampenborg.

"Vi forventer, at det bliver samme rute, som det plejer at være. Vi vil i hvert fald være til stede og ledsage optoget med politieskorte," siger vicepolitiinspektør ved Nordsjællands Politi Ole Hestbæk til MCTC.

Fra politiets side er opfordringen – som altid  ikke til at tage fejl af. "Der plejer at være mange deltagere og tilskuere, så kør efter forholdene, vis hensyn og respekter færdselssignaler og politiets anvisninger," siger vicepolitiinspektøren til MCTC.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.