MC nyheder

BREAKING: BSA bliver genoplivet

Indiske Mahindra vil genoplive BSA i England – måske allerede i 2021, hvis Brexit ikke sætter en kæp i hjulet for projektet.

Ifølge flere internationale nyhedsmedier kan der inden længe komme gang i produktionen af BSA-motorcykler igen. Og det kan meget vel ske på fabrikker i England og måske endda allerede i løbet af 2021.

Det er i hvert fald håbet hos den indiske milliardær Anand Mahindra (Mahindra Group og Classic Legends), der i 2016 købte henholdsvis BSA- og Jawa-mærket.

For hvis det står til Anand Mahindra, så skal BSA relanceres og produceres på fabrikker i BSA's oprindelige hjemland, England. Planen er samtidig at bygge et forskningscenter i Banbury med fokus på udvikling af elektriske motorcykler. Trods nye BSA-motorcykler i første omgang bliver udstyret med forbrændingsmotorer som i "de gode gamle dage", så skal der nemlig også hurtigst muligt tilføjes elektriske BSA'er til modelprogrammet, lyder meldingen.

Genoplivningen af BSA i England afhænger dog af, hvordan Brexit kommer til at forløbe. Hvis handelsbetingelserne bliver for "besværlige", kan Mahindra Group – som i øvrigt er verdens største producent af traktorer og blandt andet ejer det elektriske bilmærke Reva – eksempelvis vælge at placere produktionen i Indien, som det skete med Jawa i 2018.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.