BREAKING: Isle of Man TT 2021 er aflyst

2021-udgaven af det legendariske Isle of Man TT er aflyst. Det bekræfter løbets pressetjeneste overfor MCTC.

Hvis du havde set frem til Isle of Man TT i 2021, er der desværre dårligt nyt.

Den lokale regering på Isle of Man har netop meddelt, at man har valgt at aflyse TT-løbene, som ellers skulle have fundet sted i perioden lørdag 29. maj til fredag 11. juni 2021. Meldingen om aflysning bliver desuden bekræftet af løbets pressetjeneste overfor MCTC.

Årsagen til aflysningen sker på baggrund af corona-situationen, hvilket også var tilfældet, da Isle of Man TT 2020 blev aflyst tidligere på året.

Aflyst, ikke udskudt

Ifølge en pressemeddelelse fra Isle of Man TT har den lokale regering på den lille engelske ø allerede afsøgt, om det skulle være muligt at udskyde Isle of Man TT til en senere dato i 2021.

Men i sidste ende har man vurderet, at det ikke ville være risikoen værd, da det "ville medføre yderlige forstyrrelser for tusinder af mennesker", som der står i pressemeddelelsen.

Man håber dog fortsat på at kunne afvikle det knap så populære Classic TT og Manx Grand Prix, som efter planen skal løbe af stablen lørdag 21. august til fredag 3. september 2021. Det bliver der truffet endelig afgørelse om i foråret 2021.

 

Hold dig opdateret med MCTC

Husk at du kan holde dig opdateret på udvalgte danske mc-træf og mc-arrangementer via MCTC's onlinekalender.

Du kan også tilføje MCTC-kalenderen til din egen kalender læs mere i artiklen her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.