MC sport

BREAKING: Rossi trækker sig fra racing

MotoGP-køreren Valentino Rossi har annonceret, at han stopper racerkarrieren ved enden 2021-sæsonen.

Efter snart 26 år som Grand Prix-kører er det efter denne sæson slut for Valentino Rossi, der har annonceret sin pension på en pressekonference forud for løbet på Red Bull Ring i Steiermark  samme sted som Rossi tog sit første podium tilbage i 1996.

115 sejre
... 235 podier og ni verdensmesterskaber blev det til for den italienske kører, der også er den eneste i historien, der har vundet titler i både 125cc, 250cc, 500cc og MotoGP. Udover sine præstationer på racerbanen, er "The Docter" dog lige så kendt og elsket for sin karismatiske personlighed, og han vil uden tvivl forblive et ikon i motorcykelsporten.

Rossi med det legendariske #46 ombord på sin Petronas SRT Yamaha anno 2021  hans sidste racer.

- Det er et meget trist øjeblik for mig, og det er svært at vide og sige højt, at næste år skal jeg ikke race på motorcykel (...) Det også været en svær beslutning, men I må forstå, at for mig er det resultaterne, der er det afgørende i sport, så jeg føler, det er det rigtige (...) Og jeg har nydt det rigtig meget, det har været en lang rejse og virkelig, virkelig sjovt, fortalte han på pressekonferencen.

Herfra skal blot lyde et tak for et kvart århundredes fantastisk racing, og vi vil give Valentino Rossi ret i hans afsluttende kommentar til pressekonferencen: "Jeg kan ikke klage over min karriere!". Nej, det ville være synd at sige – nyd dit otium, Doktor!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.