MC nyheder

Burning Hearts: Ny mc-festival i weekenden

På fredag slår en ny motorcykelfestival på Fyn dørene op med ræs, fest og fællestur. Har du en mc fra før 1980, er det garanteret noget for dig!

I weekenden den 17./18. august afholdes Burning Hearts Festival for første gang på Midtfyen. Den nyopstartede festival hylder motorcykler af den gamle skole og samler flere forskellige motorcykelaktiviteter i en alternativ og ret lokkende pakke!

Festivalen løber over fredag og lørdag, og disse to dage er der både fest og musik samt forskellige former for veteranræs. Fredag køres der Flattrack-ræs på speedwaybanen i Bred og lørdag skal der kæmpes på en hjerteformet dirt hilltrack ved Skallebølle.

Burning Hearts er en festival for motorcykler fra senest årgang 1979, der ikke er bange for at blive brugt, men hvis man ikke er til decideret mudderræs, afholdes der også en fællestur, hvor deltagerne klæder sig pænt på og nyder omgivelserne i adstadigt tempo.

Festivalen lyder som et nyt og spændende koncept med de tohjulede i fokus, og hvis du vil være med til arrangementets debut, kan du få mere information og købe billetter på deres hjemmeside her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.