Byd velkommen til Campens nye bestyrer

Når MC Touring Camp slår dørene op til 2020-sæsonen, bliver det med motorcyklisten og adventureentusiasten Hanne som ny bestyrer – vi håber, I vil være med til at give hende en varm velkomst på vores skønne motorcykelcampingplads!

Det glæder os at kunne byde Hanne Nedergaard velkommen per 1. marts som ny bestyrer på MC Touring Camp. Hanne er en Vejle-pige på 53 år, og hun får permanent adresse på 1. salen på Nødagervej 32A, når sæsonen starter.

Med sig har hun mange års erfaring indenfor hotel- og turistbranchen, hvor hun blandt andet har arbejdet med drift, salg, markedsføring, kommunikation, optimering samt ikke mindst det at skabe fantastiske og unikke gæsteoplevelser. Samtidig nyder Hanne udelivet med både golf, MTB og motorcykelture, og hun glæder sig rigtig meget til at blive en del af MCTC-familien.

Kom og hils på hende, når vi traditionen tro slår dørene op skærtorsdag den 9. april til en ny og spændende sæson på Campen!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.