MC underholdning

Byg din egen Honda CBR 1000 RR-R

Hvis du har gode fingerfærdigheder, kan du bygge din helt egen udgave af Hondas nyeste Fireblade. Det kræver ikke andet end printer, papir og saks!

Vi har fundet et ganske fornuftigt tidsfordriv til børn og barnlige sjæle, der har tid tilovers i løbet af julen og simpelthen ikke ved, hvad den skal bruges på.

To mc-designere hos japanske Honda har nemlig lavet en tro kopi af raceren CBR 1000 RR-R – i papir. Men ikke nok med det, de har også lagt skabelon og samlemanual ud på nettet til (gratis) download.

Dermed kan man selv downloade og printe skabelon og manual og se, om man kan gøre dem kunsten efter – en perfekt hjemme-udfordring her i de kolde, mørke dage.

Mere til scooter? Byg din egen Super Cub

Det er ikke første gang, de to Honda-designere Hisao Tomimoto og Shogo Nishida prøver kræfter med "mc-origami" (hvis man da ellers kan kalde det for det).

De har også tidligere lavet en papir-udgave af mc-scooteren Honda Super Cub, som blev et stort hit på sociale medier i forbindelse med coronapandemien. Og nu igen med den nye papir-Fireblade.

"Da alle begyndte at blive hjemme rundt om i verden på grund af COVID-19, tænkte vi som motorcykeludviklere på, hvad vi kunne gøre. Nogen kom på ideen om at lave en papir-udgave af CBR 1000 RR-R, og så var vi bare nødt til at gøre det," har Tomimoto tidligere udtalt.

Det er ikke kun Fireblade-raceren, der findes i papir-version – også Super Cub er tidligere blevet omdannet til "mc-origami".

Mange tanker og overvejelser

Der ligger (overraskende) mange tanker og overvejelser bag papir-udgaven af Honda CBR 1000 RR-R. Hvis du har lyst, kan du læse hele historien på Hondas hjemmeside her (på engelsk).

Det er også her (allernederst på siden), du finder skabeloner og samlemanualer til henholdsvis Fireblade-raceren og Honda Super Cub i forskellige farver.

Rigtig god fornøjelse!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.