MC nyheder

Curtiss’ crowdfunding-kampagne slutter

Det lakker mod enden, men fans af elektriske motorcykler kan stadig nå at investere i Curtiss Motorcycles via crowdfunding-tjenesten WeFunder.

Hvis man ikke kan få nok af el og elektriske motorcykler, så bør man se nærmere på den amerikanske startup-virksomhed Curtiss Motorcycles og deres (meget) innovative el-motorcykel-koncepter.

Vi har også tidligere skrevet om det spirende mc-mærke her på hjemmesiden, da firmaet sidste år valgte at sælge aktier via crowdfunding-tjenesten WeFunder.

Men nu er det sidste udkald, hvis man ønsker at investere via WeFunder. Kampagnen lukker onsdag 31. juli klokken 06:00 dansk tid, så hvis man har penge til overs, tror og tør satse på projektet, så er det med at være hurtig på aftrækkeren.

Selvom mere end 200 investorer indtil videre har bidraget med over 400.000 dollars svarende til over 2,6 millioner danske kroner, er det dog ikke helt billigt at hoppe med på investor-bølgen. Minimum-indskuddet er nemlig 1.000 dollars (cirka 6.700 danske kroner).

Under alle omstændigheder bliver det spændende at følge Curtiss Motorcycles og firmaets videre færd i den elektriske mc-verden.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.