Dakar-stop for motorcykler

Dakar Rallys 8. etape blev definitivt annulleret for motorcykler og quads, som følge af Paulo Gonçalves fatale ulykke på søndagens 7. etape.

Dakar 2020 blev søndag ramt af et tragisk dødsfald, da den erfarne rallykører Paulo Gonçalves omkom under sin 13. Dakar Rally-deltagelse – efter et styrt på 7. etape mellem Riyadh og Wadi Al-Dawasir.

Den 40-årige portugiser Paulo var en populær og afholdt figur i rallyet, som blev set op til og respekteret af både veteraner og mindre erfarne konkurrenter - der alle lod sig inspireret af ham.

Med tilnavnet ”verdens hårdeste rally” er Dakar desværre ikke ubekendt med tragiske hændelser. Men trods det, så besluttede arrangørerne efter et køremøde, at 8. etape af løbet for kategorien motorcykler og firhjulede mc’er, som i dag skulle havde været afviklet i området omkring Wadi Al-Dawasir blev aflyst, for at give kørerne tid til at sørge over tabet af deres ven – ligesom hele Dakar-familien samles i aften for at hylde Paulo.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.