Danmarks Motorcykel Museum er igen åbent

Danmarks Motorcykel Museum i Stubbekøbing er igen åbent, og hver tirsdag er der tilmed late night-åbent fra klokken 19-22.

Hvis du i løbet af sommeren kommer omkring Stubbekøbing på Falster, så bør du overveje at lægge vejen forbi Danmarks Motorcykel Museum.

Museet åbnede officielt 30. maj 2020, men det er faktisk først nu, at "Nordeuropas største samling af veteranmotorcykler" reelt er tilgængelig for gæsterne.

"Så er museet rigtigt sæsonåbnet igen – selvfølgelig med de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger af hensyn til COVID-19. Vi er også godt i gang igen på Tyreholmen, hvor det skrider godt fremad med både HJP-projektet og Nimbus-rør," siger næstformand ved Danmarks Motorcykel Museum, Jan Lund-Jørgensen.

Åbningstiden er normalt klokken 10-16 på hverdage og i weekenden (mandag og fredag holder museet lukket, og i slutningen af august er tirsdag også en lukkedag). Men har du først mulighed for at besøge museet senere på dagen, er der også late night-åbent fra klokken 19-22 på tirsdage fra 23. juni til og med 11. august. Se mere på museets hjemmeside og kalender her.

Du finder som altid Danmarks Motorcykel Museum på adressen Nykøbingvej 54, 4850 Stubbekøbing.

 

Glemt adgangskode eller medlemsnummer?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.