MC nyheder

Danmarks Motorcykel Museum er igen åbent

Danmarks Motorcykel Museum i Stubbekøbing er igen åbent, og hver tirsdag er der tilmed late night-åbent fra klokken 19-22.

Hvis du i løbet af sommeren kommer omkring Stubbekøbing på Falster, så bør du overveje at lægge vejen forbi Danmarks Motorcykel Museum.

Museet åbnede officielt 30. maj 2020, men det er faktisk først nu, at "Nordeuropas største samling af veteranmotorcykler" reelt er tilgængelig for gæsterne.

"Så er museet rigtigt sæsonåbnet igen – selvfølgelig med de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger af hensyn til COVID-19. Vi er også godt i gang igen på Tyreholmen, hvor det skrider godt fremad med både HJP-projektet og Nimbus-rør," siger næstformand ved Danmarks Motorcykel Museum, Jan Lund-Jørgensen.

Åbningstiden er normalt klokken 10-16 på hverdage og i weekenden (mandag og fredag holder museet lukket, og i slutningen af august er tirsdag også en lukkedag). Men har du først mulighed for at besøge museet senere på dagen, er der også late night-åbent fra klokken 19-22 på tirsdage fra 23. juni til og med 11. august. Se mere på museets hjemmeside og kalender her.

Du finder som altid Danmarks Motorcykel Museum på adressen Nykøbingvej 54, 4850 Stubbekøbing.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.