MC nyheder

Danmarks Motorcykel Museum slår dørene op

Danmarks Motorcykel Museum i Stubbekøbing har slået dørene op til en ny sæson og holder åbent i bededagsferien samt alle lørdage og søndage i maj og juni.

Trods corona-restriktioner kan Danmarks Motorcykel Museum i Nykøbing på Falster nu igen invitere gæster velkomne til en ny sæson. Det oplyser museet til MCTC.

I år har motorcykelmuseet, der rummer over 160 motorcykler, blandt andet fokus på Moto Guzzi, som kan fejre 100-års jubilæum i 2021 – foruden en masse andre spændende udstillinger.

Danmarks Motorcykel Museum har til huse på Nykøbingvej 54, 4850 Stubbekøbing og holder åbent i bededagsferien samt hver lørdag og søndag i maj og juni.

 

Læg vejen forbi i løbet af sommeren – husk negativ test

Fra midten af juni vil museet også have åbent på flere hverdage, og fra juli måned er der åbent alle dage. I august og september er der ligeledes åbent på både hverdage og i weekender.

Sæson-2021 slutter i efterårsferien (uge 42), hvor der holdes åbent alle dage.

Alle er velkomne på museet, men der er krav om coronapas/negativ coronatest (maks. 72 timer gammel) samt brug af mundbind/visir.

Museet oplyser, at der kan tages hurtigtest i Stubbekøbing.

Læs mere om museets udstillinger og åbningstider her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.