MC nyheder

Dansk pakkerejse: Kom med til Isle of Man TT 2022

Det danske rejsebureau Grand Prix Tours har skaffet pladser til 2022-udgaven af Isle of Man TT og præsenterer nu pakkerejser til eventet.

Opdateret 25-06-2021 med korrekt dato oplyst af arrangøren.

Som noget nyt vil det danske rejsebureau Grand Prix Tours forsøge sig med pakkerejser til det ultimative motorcykelløb: TT Race Superbike på Isle of Man.

Grand Prix Tours har nemlig ganske ekstraordinært skaffet pladser til løbet i 2022 – og kun det ene år. Det er første og nok også eneste gang der fra Danmark er mulighed for at tilbyde dette eftertragtede arrangement, da det er en begivenhed, som er svær at skaffe billetter til.

Muligheden er alene opstået, da faste oversøiske partner har afmeldt billetter i 2022 på grund af corona. Tidlig bestilling tilrådes – meget begrænset kapacitet.

For at gøre det nemt for gæsterne tilbyder Grand Prix Tours et færdigpakket arrangementet med det hele en letvægtsudgave, som indeholder det vigtigste, og en luksusudgave til sværvægterne, som ikke vil gå glip af noget. Fælles for begge pakker er, at der flyves direkte fra Sønderborg med Air Alsie til lufthavnen på Isle of Man (2.-7. juni 2022); en speciel rute til netop dette arrangement.

Læs meget mere om pakkerejserne på Grand Prix Tours hjemmeside her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.