MC nyheder

Dansk Rebel: Honda X Lakor

  • Honda Lakor MCTC3.jpg
  • Honda Lakor MCTC2.jpg
  • Honda Lakor MCTC.jpg

Hvad sker der, når man giver en designer en metal-tusch og sætter ham foran en motorcykel? Det viser Honda DK og Lakor med en speciel Rebel og ny tøjkollektion.

Honda Motorcykler Danmark har indgået et spændende kreativt samarbejde med tøjmærket Lakor Soulwear. Et fælles projekt der skal bevise, hvordan det er at være en velopdragen Rebel, og hvordan man gør Udkantsdanmark ”street”. Den 18. februar blev der lanceret en fælles tøjkollektion med hovedpersonen John Carnage.

Tøjkollektionen er bygget op om den fiktive karakter John Carnage.

Mød John Carnage
John Carnage var kvotekongernes konge. 
En sofistikeret badass som styrede havnen med hårde fakta og en fast næve. Hans diktatoriske enestyre var tyrannisk og nok til at få enhver fisker til at ryste i sine waders, når de så ham komme trillende på sin kværn langs havnemolen. Hans blotte tilstedeværelse kunne få lakken på en hver PUCH maxi til at krakelere.

John Carnage og den custombyggede Honda CMX 500 Rebel udgør motiverne på en ny tøjkollektion, som Lakor har lanceret i samarbejde med Honda Danmark. Stilen og stregen er genkendelig fra Lakors andre produkter, og du finder udvalget på www.lakor.dk.

Dansk surfer-mc
Se mere til John Carnage og den speciallakerede Honda CMX 500 Rebel i denne flotte video, der i samarbejde med Honda Motorcykler Danmark og Lakor Soulwear er lavet som et eksperiment, der undersøger kontraster og den kreative proces: 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.