MC nyheder

De periodiske afgifter stiger fra 1. januar 2023

De periodiske afgifter stiger med indgangen til 2023 som følge af aftalen om en grøn omstilling af vejtransport, oplyser Motorstyrelsen i en pressemeddelelse.

Pressemeddelelse udsendt af Motorstyrelsen 12-12-2022

De periodiske afgifter stiger med indgangen til 2023 som følge af aftalen om en grøn omstilling af vejtransport, som den daværende regering og et flertal i Folketinget indgik i 2020.

Stigningen kommer til at fremgå af den næste opkrævning, som rækker ind i 2023, men vil man allerede nu kende den fremtidige afgift, kan den findes på Motorstyrelsens afgiftsberegner. I den vejledende beregner indtastes køretøjstypen, brændstoftype, indregistreringsdato og kilometer pr. liter. Find beregneren på skat.dk: Beregn vægtafgift, grøn ejerafgift og CO2-ejerafgift

De periodiske afgifter kendes også som vægtafgift, grøn ejerafgift eller CO2-ejerafgift alt efter, hvornår køretøjet blev indregistreret for første gang. Se mere på skat.dk: Periodiske afgifter

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.