Classic Race Aarhus med motorcykler

Nordeuropas bedste racefestival åbner nu op for tohjulede, så der bliver både race og masser af motorcykler at se på ved årets Classic Race Aarhus.

2017 bringer Classic Race Aarhus også en hyldest til friheden på to hjul. Motodrom. De brølende racermotorer i smukke klassiske biler får nu konkurrence fra motorcykler, når årets udgave af Classic Race Aarhus bliver afholdt den 19.-21. maj i Aarhus.

  

”De 40.000 gæster kan godt begynde at glæde sig. Jeg er meget glad for, at vi nu også kan invitere motorcykelentusiasterne inden for. Der findes mange hurtige klassiske motorcykler og de vil klæde vores racefestival rigtig godt”, lyder det fra Mike Legarth, direktør, Classic Race Aarhus.

  

Der er planlagt 3 mc-heat i løbet af weekenden på den 2,6 km lange bane. Der er desuden reserveret et stort område i Mindeparken til motorcykler alene kaldet Motodrom, hvor tilskuerne vil kunne nyde motorcyklerne under træernes skygge, som vil favne alt fra caferacere, touring cykler, udstillere og de kørere der deltager i løbet på banen.

  

Lige som med de klassiske biler, vil der i år også være en Classic Bike Park, hvor racefestivalen tilbyder gæster på motorcykler fra før 1986 parkering på første parket.

  

Distinguished Gentleman's Ride gæster også Classic Race Aarhus. Det er en global sammenslutning af klassiske motorcyklister, der gennem et stort årligt verdensomspændende event samler ind til kræftforskning, og som vækker meget stor opmærksomhed, når de i store grupper kommer kørende på deres klassiske motorcykler iklædt tidstypisk tøj.