MC nyheder

DGR 2019: Optakten er i gang

Op til dette års Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) i Danmark er der et væld af events på programmet – nu både på Sjælland og i Jylland. Vi giver dig et overblik over nogle af de mange begivenheder.

Søndag 29. september løber dette års Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) af stablen verden over, og i Danmark kommer eventet igen til at foregå i byerne København og Aarhus. Det kan du læse meget mere om i denne artikel, hvor du også finder den såkaldte ”Style Guide” – altså de 10 mc-kategorier, som kan deltage i DGR.

Men 2019-udgaven af DGR i Danmark er ikke kun afgrænset til selve eventet søndag. Arrangørerne og deltagerne i København og Aarhus ønsker at udbrede kendskabet til og fællesskabet omkring DGR, og derfor stiller de forskellige arrangementer på benene.

Det betyder, at man blandt andet kan komme til:

Meget mere DGR i Aarhus

I Aarhus er det første gang, at der er tale om deciderede organiserede præ-arrangementer op til et Distinguished Gentleman’s Ride, fortæller hovedmanden bag DGR i Aarhus, Søren Søltoft Holmboe:

”Vi har fået organiseret os godt. Det er ikke en enmandshær længere. Arbejdsgruppen har for alvor trådt til, og det gør, at vi kan køre væsentlig hårdere på med arrangementer inden selve DGR”.

Søren Søltoft Holmboe fortæller også, at arrangørerne i øvrigt oplever en enorm opbakning, hvilket blandt andet bekræftes af, at Aarhus Kommunes borgmester, Jacob Bundsgaard (S), vil holde tale, før kørslen bliver skudt i gang fra Rådhuspladsen søndag 29. september.

Nye tiltag i København

Omvendt er det ikke nogen ny ting med forskellige events op til DGR i København. Det påpeger Morten Fogh, grundlægger af KnuckleGrease Garage og arrangør af den københavnske version af DGR.

”Vi har faktisk afholdt pre-party hvert år weekenden inden DGR med auktion, madboder, barberer og tatovører, hvor vi typisk samler 40-50.000 kroner ind. På samme måde er det fjerde år i træk, at Fa Moto-Sport i Brønshøj afholder morgenmadsarrangementet, lige før DGR skydes i gang,” siger han og tilføjer:

”Men noget nyt er, at vi har rykket starten fra Rådhuspladsen til Christiansborg Slotplads – og det er ikke noget dårligt bytte. I år holder vi heller ikke stop på ruten, da det har vist sig, at folk falder fra undervejs. I stedet kører vi fra A til B og slutter af med musik og mad på Toldboden”.

Du finder det fulde DGR-program for København og Aarhus på den officielle hjemmeside (kræver login) samt på Facebook (pt. kun København).

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.