Djævelsk fræk Ducati

Ducatis power-cruiser har en monstrøs fremtoning og et breeedt 240-bagdæk. Den nye Diavel afleverer 162 hk til 207 kg tørvægt - og lav vægt, ABS og TDC lover godt for køreegenskaberne. Den nye Diavel (djævel på Bologna-dialekt) er en power-cruiser i stil med Yamaha V-Max og Suzuki B-King, og den har en lav sædehøjde på kun 770 mm. Det er et helt nyt område, som Ducati bevæger sig ind på, men muskelmaskinen kommer med den velkendte 1198 vandkølede Testastretta V2. Chassiet er også let genkendelig fra Ducati - med monosvinger, rørstel, medbærende motor og støbt alu-bagramme. Så langt er der holdt fast i traditionerne, men rørstellets dimensionerne, lang akselafstand på 1590 mm og svulstige, diabolske former er atypiske for det sportsprægede italienske mærke.Den grænseoverskridende Ducati kommer i to versioner - en standard og en carbon-version.  Begge har DTC (traction-kontrol), ABS og 3-trins motorstyringsprogram (sport/touring/by), som hjælper chaufføren med at tæmme djævelen. Pris og levering er endnu ikke fastlagt.      

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit medlemsnummer nedenfor og tryk ”nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.