Danish SBK kom stærkt fra start

  • Ring Djursland 10.06.18 #13 René Prang #9 Ulrik Døssing.JPG
  • Tirsgaard Racing 07.jpg

Simon Tirsgaard trak det længste strå ved weekendens debut i Danish SBK på Ring Djursland.

Første afdeling af DM i Superbike- og Supersport-klassen blev afviklet på Ring Djursland i den nye serie Danish Superbike – som afvikles sammen med blandt andet DTC-løbene og flere andre bilklasser.

Weekenden bød på rigtig godt race med fart over feltet. 1. løb i den nye DM-serie lørdag blev en neglebidende dyst mellem brødrene Tirsgaard på deres Team Xpedit BMW S 1000 RR racere, som ret hurtig trak fra det øvrige felt med Simon i front. Det blev der ikke ændret på inden kørerne kæmpede sig forbi det ternede flag, som Steven passerede kort efter på 2. pladsen og med et sikkert forspring til Mathias Poulsen på 3.

Søndagens første løb blev en tro kopi af lørdagens løb. Men her blev kampen endnu tættere mellem Simon og Steven, hvilket resulterede i en ny banerekord fra Simon på 48,228 sekunder. Steven kørte sin bedste tid på 48,281 sekunder, imens Mathias Poulsen atter indtog 3. pladsen lidt efter Tirsgaard-brødrene.

3. løb i DM-serien blev kørt søndag eftermiddag på en meget våd bane og med regnvejr under selve løbet. Det er ingen hemmelighed, at regnvejrsløb ikke er brødrenes livret, og skønt de startede som nummer 1 og 2, så faldt de hurtigt tilbage i feltet. Efter styrt blev løbet rødflaget, da man var nået godt halvvejs i løb 3. Løbet blev dog genstartet senere, og det samlede resultat blev, at Simon indtog 4. pladsen og Steven og René Prang (#13) delte 5. pladsen. Regnvejrs løbet blev suverænt vundet af Allan Howard med Mathias Poulsen som nr. 2 og Erik Thomsen nr. 3.

Den samlede DM-stilling i Danish SBK:

  1. Simon Tirsgaard 63 point
  2. Mathias Poulsen 52 point
  3. Allan Howard 51 point
  4. Steven Tirsgaard 50,5 point
  5. Erik Thomsen 38 point.

 

Næste afdeling er på Jyllandsringen 25. og 26. august sammen med DTC GP Danmark.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.