MC nyheder

Ducati lancerer Corse App

Ducati Corse App giver dig MotoGP mesterskabet og meget mere i din hule hånd på din iPhone, iPod Touch eller iPad.
Som en fejring af starten på 2011 MotoGP sæsonen har Ducati frigivet en nye Ducati Corse App via Apple App Store og iTunes. Det er gratis og fuld af info direkte fra Ducati MotoGP Team’et fra både pit-garagen og fabrikken i Bologna. Her får du nyhederne fra Ducati MotoGP Team’et med Valentino Rossi og Nicky Hayden, om Ducati Desmosedici racerne, hurtige opdateringer fra løb, oplysninger om resultater og stillingen i MotoGP mesterskabet og i tillæg de seneste nyheder/oplysninger fra ​​Ducati verdenen. Hent det gratis og du får konstant on-the-go adgang til:  • Nyheder, arrangementer og fakta fra Ducati MotoGP Team pit garage. • Ducati kørerprofiler og Desmosedici GP11 data. • Omfattende billedgalleri med mange billeder til at downloade og dele. • MotoGP mesterskabs-kalender, opdaterede resultater og stillinger. • Masser af ekstra info fra en verden med ​​Ducati. Ducati Corse app er kompatibel med iPhone (3G eller senere), iPod Touch og iPad. Det kræver iOs 4,2 eller nyere.  Tryk på Ducati Corse App for download.  
Mere information på www.Ducati.com

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.