MC nyheder

Ducati med el-racer i MotoGP

  • Ducati_MotoE_prototype _1__UC357781_High.jpg
  • Ducati_MotoE_prototype _5__UC357780_High.jpg
  • Ducati_MotoE_prototype _3__UC357778_High.jpg
  • Ducati_MotoE_prototype _2__UC357777_High.jpg
  • Ducati_MotoE_prototype _6__UC357782_High.jpg

Prototypen på Ducatis elektriske motorcykel til FIM Enel MotoE verdensmesterskabet 2023 blev debuttestet på Misano-banen i Italien.

Borgo Panigale-fabrikken bliver eneleverandør af motorcykler til MotoE fra 2023, som præsenterer den elektriske motorcykelklasse i MotoGP.

Ducatis elektriske prototype, V21L markerer et nyt kapitel i fabrikkens historie – skabt i samarbejde med Ducati Corse-teamet og Ducati ingeniører, og ​​den professionelle racerkører Michele Pirro fik lov at teste el-raceren på den første tur.  

Ifølge Ducati bliver den største udfordringer, at tilpasse en elektrisk racer til batteriernes størrelse, vægt og form.

Målet er at skabe et felt af højtydende el-racere med lav vægt til FIM Enel MotoE World Cup 2023 – og om ikke andet så ligner prototypen allerede noget, der kan blive en attraktiv og smuk racer.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.