MC nyheder

Ducati-nyt inden EICMA 2019

Allerede inden EICMA 2019 vil Ducati fremvise næste års modeller. Men hvad kan vi forvente? Bliv klogere i artiklen.

Ducati har bedt os om at skrive onsdag 23. oktober i kalenderen. Her vil italienerne fremvise næste års modeller – altså allerede inden EICMA 2019, som åbner for publikum torsdag 7. november. Men det er også alt, hvad vi indtil videre har fået at vide.

Det skal dog ikke afholde os fra at spekulere i, hvilke nye modeller Ducati har tænkt sig at afsløre.

På rygtebørsen er der blandt andet blevet gisnet om en ny Multistrada V4, som – navnet tro – ikke er udstyret med Ducatis klassiske V2’er, men derimod den nyeste V4-motor fra Panigale.

Ny streetfighter-udgave af Panigale

Det er også næsten sikkert, at italienerne vil fremvise en endelig version af deres Panigale Streetfighter-koncept, der selvfølgelig også er med V4. Den kan du i øvrigt læse mere om her.

Det er de to ”sikre kort”, vi regner med, Ducati vil spille ud på præsentationsdagen 23. oktober. Meeen mon ikke også, at både Scrambler- og Monster-serien – lille som stor – vil få en række opgraderinger til 2020.

Følg med her på hjemmesiden, hvor vi holder jer opdateret med seneste nyt.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.