MC nyheder

Egeskov MC Træf 2020 er aflyst

2020-udgaven af Egeskov MC Træf, som hvert år tiltrækker mange tusinde motorcykler, er nu også blevet aflyst.

Som så mange andre store mc-træf og -arrangementer i 2020 er dette års Egeskov MC Træf nu også blevet aflyst. Det oplyser arrangørerne på deres hjemmeside og på Facebook.

"EGESKOV MC TRÆF 2020 ER DESVÆRRE AFLYST grundet regeringens retningslinjer for forsamlinger i forbindelse med COVID-19", skriver arrangørerne blandt andet på det officielle Facebook-event.

"V
i havde håbet til det sidste, at kunne gennemføre årets sjoveste arrangement. Vi tror på, at alt er godt næste år – Egeskov MC Træf kommer igen lørdag den 24. april 2021".

Der er derfor ikke andet at gøre end at skrive den nye dato i kalenderen og glæde sig til næste års udgave af det populære mc-træf.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.