MC nyheder

Egeskov MC Træf udsættes

Egeskov MC Træf tiltrækker hvert år 5.000-6.000 motorcyklister til træf på den fynske attraktion, som giver fri adgang til alle som ankommer på motorcykel. Men på grund af COVID-19 udsættes træffet fra 25. april til 19. september 2020. 

Når Egeskov åbner for sæsonen giver det normalt genlyd i hele landet. Tusindvis af motorcykler lader årets første køretur gå i retning mod Kværndrup på Midtfyn, hvor Egeskov Slot byder velkommen til et af de største mc-træf i Danmark.

Som situationen med COVID-19 ser ud nu, så er det ikke en mulighed at samle så mange mennesker på Egeskov, oplyser arrangørerne.

"Vi har derfor fundet en ny dato for mc-træffet i efteråret, lørdag 19. september, hvor vi håber at så mange som muligt har tid og lyst til at komme. Det bliver en slags sæsonafslutning for mc-folket på Egeskov i stedet," siger direktør Henrik Neelmeyer om beslutningen.

Til Egeskov MC Træf får man den unikke oplevelse af at se op mod 5.000 maskiner samlet på eventplænen, mc-gæsterne kan besøge Egeskovs flotte have og udstillinger samt en mc-messe og få en god dag sammen med andre motorcykelinteresserede.

Træffet finder sted for 8. gang – lørdag 19. september klokken 10-17.

Læs mere her på Egeskovs hjemmeside og Facebook-begivenheden.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.