MC sport

Quartararo urørlig i Portugal

Franskmanden Fabio Quartararo styrede racet med pole og sejr under weekendendens MotoGP i Portugal – hvor også Marc Marquez lyste op med sit comeback.

MotoGP-weekender bliver næppe meget bedre for Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP), da franskmanden konverterede pole position til sejr ved Grande Prémio 888 de Portugal.

Første del af løbet, blev Quartararo hårdt presset af Suzukis Alex Rins, der også førte i starten, men Suzuki-køreren styrtede på 19. omgang i kampen om en podieplads – ligesom Johan Zarco (#5), der omgangen efter skred ud af både topkampen og den samlede føringen af verdensmesterskabet på sin Pramac Racing Ducati.     

Andenpladsen tog i stedet Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team), og med tredjepladsen sikrede den regerende verdensmester Joan Mir (#36) samtidig årets første podieplacering for Team Suzuki Ecstar.

Marc Marquez' comeback var tydeligt mærket af den skade, som har afskåret ham fra racing i 2020 og de to første race i 2021. Men multiverdensmesteren kæmpede sig gennem smerten og sluttede som Repsol Honda Teams bedste mand på en hårdt tilkæmpet 7. plads i Portimao.

Næste MotoGP-afdeling køres på Jerez 2. maj i Spanien.

Se fuld resultatliste med mere på www.motogp.com

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.