Elektrisk nyhed fra Ducati

  • Ducati MIG-RR_01_UC68712_High.jpg
  • Ducati MIG-RR_02_UC68713_High.jpg
  • Ducati MIG-RR_03_UC68714_High.jpg

Den elektriske Ducati MIG-RR er kommet til Danmark og kan prøves i København. MIG-RR er dog ikke noget for alle (motorcyklister).

En af de nyeste modeller på Ducatis program hedder MIG-RR, og nu er en demo-model landet i København til test og afprøvning.

Trods det race-klingende efternavn er Ducati MIG-RR dog nødvendigvis ikke noget for alle Ducati-fans eller motorcyklister generelt for den sags skyld. Den nye MIG-RR er nemlig ikke en motorcykel, men en mountainbike med el-motor – hvorfor mange motorcyklister nok ikke vil skænke den en tanke.

Er man derimod på udkig efter en ny E-MTB – eller hvis man bare ikke kan få nok af Ducati – så er MIG-RR ikke noget tosset bud på en seriøs tohjulet enduro-MTB.

Seriøse komponenter og pris

MIG-RR er kommet til verden i et samarbejde mellem Ducati og ligeledes italienske Thok E-Bikes, der producerer ”seriøse” mountainbikes med el-motor.

Den nye model er således en full suspension-MTB med affjedring både for og bag. Den er udstyret med Shimano Steps E8000-motor (250 Watt) med 70 Nm moment og en vægt på blot 2,8 kilo. Batteriet, som også er fra Shimano, er på 504 Watt.

Fox Factory Kashima-affjedringen har henholdsvis 170 mm og 160 mm vandring for og bag, der er 4-stemplede bremsecalipre, Mavic-fælge (29” for, 27,5” bag) og kulfiber-styr. Den samlede vægt for cyklen er 22,5 kilo (størrelse medium uden pedaler).

Men de seriøse komponenter (og Ducati-logoet) har også en ganske seriøs pris: 6.499 euro eller knap 50.000 danske kroner. Det er så til gengæld inklusive fragt. Er man interesseret, kan man læse mere og bestille et eksemplar via den dedikerede MIG-RR-hjemmeside.

Hvis man godt kunne tænke sig at prøve MIG-RR først, kan en prøvetur arrangeres hos Ducati Copenhagen på Turbinevej 9, 2860 Søborg.

Glemt adgangskode eller medlemsnummer?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.