MC nyheder

En filmaften med fart på

Er du vild med motorcykler og særligt de gamle Vincent-modeller? Så bør du overveje at tage en tur i Cinemateket lørdag 9. september, hvor filmen "Speed is Expensive" er på programmet.

Lørdag 9. september klokken 19 blænder Cinemateket i København op for motorcykelfilmen "Speed is Expensive: Philip Vincent and the million dollar motorcycle". Men ikke nok med det – inden visningen vil der være Q&A med filmens instruktør, David Lancaster, der også gæster arrangementet.

Vincent-motorcyklen, som af mange anses for at være legendarisk, er der kun få tilbage af – og kun ganske få i Danmark. Men én af dem vil også være udstillet i forbindelse med filmen.

Cinemateket holder desuden åbent i Asta Bar både før og efter filmen, hvor der er garanteret god opbakning til en solid motorcykelsnak.

Læs mere og bestil billet på Cinematekets hjemmeside.

Kort om filmen "Speed Is Expensive: Philip Vincent and the Million Dollar Motorcycle"

Instruktør: David Lancaster

Plot: Filmen følger Philip Vincent-Day, da han begiver sig ud på en søgen efter svar om sin bedstefars liv og arbejde. Leno, Simonon, Surtees og andre Vincent-cykelaficionados tilbyder deres ekspertperspektiver. Filmen er et enestående portræt af en utrættelig drivkraft mod at skabe verdens hurtigste motorcykel. En film om passion og nødvendig kapital, kontakter og venner, op- og nedture.

Medvirkende: Philip Vincent, Jay Leno, Paul Simonon, Ewan McGregor (fortæller)

Storbritannien, 2022
DCP, 80 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.