MC nyheder

En god handel

En ny app til android-smartphones gør det nemmere at finde den rigtige motorcykel til den rette pris. Pressemeddelelse De fleste personer kan nok godt lide at gøre en god handel. Med en ny app til android-smartphones kan det ske, at den gode handel opstår, næste gang der skal handles motorcykel.     Kort fortalt opretter man efter download af app’en en annonceagent med eksempelvis mærke, årgang, kubikstørrelse og prisniveau. Annonceagenten scanner herefter den online mc-markedsplads 123mc.dk for modeller med matchende kriterier, og så snart der oprettes nye salgsannoncer, modtager man denne information direkte på mobiltelefonen. Den nye app til android-smartphones kan downlodes på Google Play. Se mere om app’en eller download den på 123mc App.  

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.