MC nyheder

En Harley-legende takker af

I 22 år har Mogens Malling været at finde hos Cap's i Aarhus, men torsdag er sidste dag i butikken for den erfarne H-D-forhandler.

Den aarhusianske salgschef Mogens Malling har været med hele vejen, ja faktisk før Cap’s Harley-Davidson Aarhus åbnede på Lystrupvej. Mogens var med i planlægningsfasen, da den nye store Harley-Davidson butik skulle åbne tilbage i april 1997, og hans lange flotte karriere i Harley-verdenen startede således helt tilbage den 1. februar 1997.

Nu har Mogens valgt at takke af efter mere end 22 år med salg og forhandling af Harley-Davidson motorcykler. Den 28. februar er Mogens’ sidste dag hos Cap’s Harley-Davidson Aarhus, og det markeres med en reception for kunder, forretningsforbindelser og venner af huset:

RECEPTION
TORSDAG DEN 28. FEBRUAR kl. 14-17
HOS CAP’S HARLEY-DAVIDSON AARHUS
LYSTRUPVEJ 1E, 8240 RISSKOV

Vi ønsker Mogens alt godt fremover!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.