MC nyheder

Enestående guld-Agusta

  • MV Agusta Dragster 800 RC Shining Gold MCTC6.jpg
  • MV Agusta Dragster 800 RC Shining Gold MCTC7.jpg
  • MV Agusta Dragster 800 RC Shining Gold MCTC5.jpg
  • MV Agusta Dragster 800 RC Shining Gold MCTC8.jpg
  • MV Agusta Dragster 800 RC Shining Gold MCTC9.jpg
  • MV Agusta Dragster 800 RC Shining Gold MCTC4.jpg
  • MV Agusta Dragster 800 RC Shining Gold MCTC.jpg
  • MV Agusta Dragster 800 RC Shining Gold MCTC3.jpg

MV Agusta har bygget en unik, gylden model til en helt særlig (læs: rig) kunde. Se billederne af verdens eneste Dragster 800 RC "Shining Gold" her.

Med udgangspunkt i den 150-hestes Dragster 800 RC, har MV Augsta skabt ét eksemplar af en gylden specialmodel. Navnet er Shining Gold, og udseendet er domineret af blankpoleret stel, tank og fælge konstrueret af guldlakeret kulfiber og aluminiumslegeringen Ergal.

Den spejlblanke overflade er opnået ved hjælp af forsølvning, og modellen har flere helt unikke detaljer. Om man synes, det er pænt eller ej, er nok en smagssag, men lyden burde det ikke fejle noget, for MV Agusta har monteret et fuldt SC Projekt Reparto Corse udstødningssystem.

Specialmodellen blev leveret med en matchende hjelm i kulfiber med gylden lak.

Går man så vidt som til at bestille sin egen speciallavede motorcykel, er MV Agusta trods alt store nok i slaget til lige at smide en hjelm oveni handlen. Ejeren har nemlig fået en X-Lite X-803 Ultra Carbon-hjelm med cyklen – naturligvis lakeret i samme "Shining Gold" nuance som mc'en.

Prisen nævner MV Agusta ikke noget om, men italienerne har tidligere vist, at de ikke er blege for at lave specialmodeller til omkring 500.000 kroner uden afgift.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.