MC nyheder

Eventkort: Få inspiration til sommerens ture i Europa

Det spanske tøjfirma 5Special har sammensat et stort Europakort med udvalgte motor- og mc-events i 2022. Se kortet nederst i artiklen.

Hvis man er på udkig efter et overblik over diverse mc-events og -festivaler rundt om i Europa i 2022, så er hjemmesiden 5Special et godt sted at begynde.

Godt nok er 5Special et spansk firma, som sælger motorcykelinspireret tøj, udstyr og accessories. Men det er ikke det eneste, de foretager sig.

Det familieejede tøjfirma har nemlig også for vane at sammensætte et kort med udvalgte motor- og mc-begivenheder rundt om i Europa. Og 2022-udgaven er ingen undtagelse.

Gå på opdagelse i 5Specials 2022-kort herunder, som måske kan give inspiration til sommerens mc-ture i Europa? God fornøjelse!

 

Klik på billedet for at åbne kortet i stor størrelse.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.