MC nyheder

Fedt 80'er-koncept fra Honda

  • Honda CB-F Concept MCTC (1).jpg
  • Honda CB-F Concept MCTC (4).jpg
  • Honda CB-F Concept MCTC (2).jpg
  • Honda CB-F Concept MCTC (6).jpg
  • Honda CB-F Concept MCTC (5).jpg

Honda har præsenteret en ny konceptcykel med moderne teknik kombineret med design hentet fra de glade 80'ere. Her er, hvad vi ved om Honda CB-F Concept.

Honda har taget deres seneste CB 1000 R og tilføjet motorcykelverdenens pendant til neongrønne gamacher og puddelhår. CB-F Concept er nemlig en moderne genfortolkning af 1980'er-hittet CB 900 F, og linjerne vækker nok kærlig genklang hos mange, øhm... modne motorcyklister. 

Benzintanken, kåbesiderne og bagpartiet har retrofrække kantede former, og tofarvede striber fuldender stilen. Lygterne både for og bag imiterer ligeledes fortidens CB 900 F, og foran på gaffelbenene er der endda monteret det ultimative 80'er-symbol: dobbelte horn. 

Teknikken er hentet fra CB 1000 R, men stilen på CB-F Concept er helt sin egen.

Stel og motor er hentet direkte fra CB 1000 R, hvilket vil sige en rækkefirer med 146 hk, men motoren er holdt mere bar for at simulere den luftkølede forgænger, og så er den monteret med en enkelt lydpotte i rustfrit stål. Modsat CB 1000 R's LCD-display, har CB-F Concept ironisk nok en mere moderne TFT-skærm, så konceptet er altså helt moderne under overfladen.

Hvorvidt Honda planlægger at sætte en udgave af CB-F Concept i produktion i en nær eller fjern fremtid er endnu uvist, men vi synes, det ville være bred ymer, hvis de gav modellen en chance! 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.