MC nyheder

Femdobbelt Kawasaki-triumf til Rydberg

Hvert år hylder Kawasaki Danmark den forhandler, der har solgt flest af de grønne maskiner, og i 2021 blev det igen Rydbergs MC, der løb med titlen.

For femte år i træk er Rydbergs MC i Aidt blevet ”Årets Kawasaki-forhandler”, - en hæder, der tildeles den forhandler, der har solgt flest Kawasaki-motorcykler i den forgangne år. I 2020 solgte Rydbergs MC godt 25 procnet af de nye Kawasakier, der blev solgt i hele Danmark.

- Vi er stolte over, at vi igen er kåret som ”Årets Kawasaki-forhandler 2020”. Vi er glade for, at den indsats, vi har gjort, også afspejler sig i salgstallene. Så er det jo også en god opmuntring lige nu, hvor vi er helt lukket ned, siger Henrik Rydberg.

- Vi ser det også som et resultat af det arbejde, vi gør for at skabe de bedst mulige oplevelser for vore kunder, blandt andet med vores Kawasaki-showroom, hvor kunderne kan opleve de mange nye modeller i et helt unikt Kawasaki-miljø, lyder det fra Henrik Rydberg, der sammen med sit salgsteam glæder sig til at kunne præsentere 2021-programmet for sine kunder.

Salgsrigt corona-år
Det er ikke kun gået godt med Kawasaki-salget. Rydbergs MC er også autoriseret Honda-forhandler og har indtil årsskiftet tillige haft Suzuki-forhandling, og samlet set har 2020, trods corona-nedlukninger, været et rigtig godt år i Rydbergs MC. Mange 2021-modeller er allerede klar til kunderne når de må komme igen.

- Indtil videre må vi nøjes med videopræsentationer og ”fjernbetjening” af vore kunder, men vi er klar, så snart landet åbner igen. Vi glæder os virkelig til at sætte fuld fart på firmaet igen, siger en optimistisk Henrik Rydberg.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.