MC underholdning

FILM: 972 nedbrud på vejen til New York

Fem unge mennesker, fire gamle russiske sidevognsmotorcykler og en samlet distance på 43.000 kilometer. Det er blot nogle af ingredienserne i en ny dokumentarfilm med titlen "972 Breakdowns: On the Landway to New York".

I en ny dokumentarfilm begiver fem unge kunstnere sig af sted på en spektakulær mc-rejse, som begynder i Tyskland og går via Rusland til Mongoliet, Alaska og til sidst New York. Rejsen kommer til at vare mere end to år og strække sig over 43.000 kilometer – på gamle russiske sidevognsmotorcykler vel at mærke.

Måske er det også derfor, at filmen har fået titlen "972 Breakdowns" (eller "972 Nedbrud" på dansk). For på gamle Ural-motorcykler kan alting ske!

 

972 Breakdowns har allerede været vist på flere filmfestivaler. Men det er endnu uvist, hvornår den kommer i biografen eller kan ses online. Ud fra filmens trailer at dømme må man dog håbe, at den snart bliver tilgængelig. Bedøm selv – den officielle trailer finder du lige herunder.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.