MC nyheder

FIM Rally 2021: Skal fortsat afholdes i Italien

Udgave nummer 75 af FIM Rally blev aflyst i 2020 på grund af COVID-19, men nu arbejdes der igen på at få det arrangeret i Italien. Nu i begyndelsen af juni 2021 og denne gang ved Soverato i Syditalien.

Siden 1936 har FIM Rally været arrangeret hvert år, indtil verdenskrigen satte en stopper for arrangementet. Men i 1950 blev det genoptaget og siden da hvert år. Lige indtil sidste år.

For i 2020 satte den verdensomspændende corona-pandemi igen en stopper for verdens ældste internationale mc-træf.

Men nu skulle det så være muligt at gennemføre nummer 75, og da det oprindelige sted i byen Foligno ikke kan lade sig gøre, har man valgt at flytte det til det sydlige Italien ved byen Soverato den første uge i juni 2021.

 

Er du under 25 år? Så er der mulighed for at få deltagergebyret betalt

Soverato ligger på kysten ud til det Joniske Hav, som blev krydset af grækerne for godt et par tusinde år siden, og store dele af regionen Calabrien blev bebygget af grækerne og derfor er der et utal af store og små seværdigheder i området.

Prisen for at deltage ligger stadig som den, der var planlagt for 2020 og der er stadig en mulighed for at mindst fem unge danske motorcyklister under 25 år får betalt deltagergebyret.

Hold øje med Facebookgruppen ”FIM-rally Danmark” for nærmere oplysninger om, hvor du skal henvende dig for måske at komme i betragtning. Ideen med at udlodde de fem pladser er at give unge motorcyklister en chance for at opleve et helt specielt internationalt motorcykeltræf, som har været arrangeret siden 1936.

 

Priser i 2021

Ellers bliver prisen inklusive camping i fire nætter i udgangspunktet omkring 2.100 kroner per person. Rent deltagergebyr bliver med bidrag til håndtering 1500 kroner. Hotelværelser og campinghytter ligger fra 35 Euro op til 80 Euro per døgn og er i et begrænset antal.

Når dette læses, så skulle papirerne være klar på blandt andet hjemmesiden www.stup.dk, og der vil der også fremgå nærmere om det videre forløb. Slutdato for tilmelding er 30. marts, men for at nå det hele reelt set et par dage før.

FIM Rally navnet skyldes det engelske begreb om at ”samle sammen”, som ordet rally også betyder, og FIM er den internationale motorcykelfederation FIM, som har eksisteret siden 1904 og faktisk med Danmark som et af fem grundlæggerlande.

Træffet har de senere år haft besøg af mellem 800 og 1.500 deltagere fra 25 til 35 nationer, og der er efterhånden en del motorcyklister, som har været med 50 gange.

Et FIM Rally varer tre dage med officiel modtagelse af hvert land, en udflugt og en nationsparade. Alt sammen omkranset af fælles morgenmad, aftensmad, et par frokoster, udflugt, underholdning og selvfølgelig fælles hygge enten i hallen eller på campingpladsen. Alt sammen indeholdt i prisen.

Danmark har haft deltagere med siden de første rallies, men siden begyndelsen af 70erne hvert eneste år og har selv været arrangør i 2019 og i 2002.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.