MC nyheder

Flat track og caféræs fra H-D?

  • Harley-Davidson Flat tracker cafe racer MCTC (1).jpg
  • Harley-Davidson Flat tracker cafe racer MCTC (1).png

Nye patentansøgninger indikerer, at Harley-Davidson planlægger at lancere to nye modeller i henholdsvis café racer- og flat track-stil.

Det er snart et halvt år siden, at de to billeder øverst i artiklen her blev lækket og skabte grobund for rygter om, at en ny amerikansk café racer og flat tracker var i støbeskeen. I Harleys udførlige strategiplan fremgik modellerne dog ikke, hvorfor der har været tvivl om, hvorvidt de nogensinde ville blive til virkelighed.

Dét er der fortsat ikke endelig afklaring omkring, men det tyder på, at arbejde med at få de to modeller klar til produktion fortsætter, efter det europæiske patentkontor modtog ansøgninger indeholdende skitser af de to designs.

Designskitser som denne af både café raceren og flat trackeren blev ifølge motorcyclenews.com indsendt til det europæiske patentkontor.

Vi ved endnu ikke meget om de to modeller, men baseret på sidste års lækkede billeder, benytter de begge den store 1.250-kubik version af den nye Revolution Max-motor, der også sidder i Harleys adventuretourer Pan America. Den nye vandkølede V2'er skal komme i versioner helt ned til 500 kubik, men foreløbigt mindste udgave er den 975-kubik version, der sidder i den kommende streetfighter Bronx.

Det lader dog som sagt til at være den store udgave, de to konceptcykler får glæde af, hvilket kan betyde i omegnen af 145 hk og 122 Nm – og det lyder jo ikke helt tosset. Vi holder i hvert fald øjnene åbne, men når der først sendes patentansøgninger nu, skal vi nok ikke forvente at se de nye modeller før tidligst næste år, måske mere sandsynlig 2022.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.