MC nyheder

Flere billeder af ny Triumph Trident

  • TRIDENT_ROADTEST_GE_2_HR.jpg
  • TRIDENT_ROADTEST_GE_3_HR.jpg
  • TRIDENT_ROADTEST_GE_1_HR.jpg
  • TRIDENT_ROADTEST_GE_4_HR.jpg

Triumph har offentliggjort flere billeder af den nye Trident, der forventes at lande hos forhandlerne i foråret 2021.

Det er ikke lang tid siden, at vi her på mctc.dk kunne fortælle, at Triumph endelig er ved at være klar med deres nye Trident – en 3-cylindret roadster i mellemklassen.

Nu har Triumph offentliggjort flere billeder fra en afsluttende testkørsel nær producentens hovedkvarter og designfaciliteter i Hinckley, Storbritannien.

"Gennem de sidste testfaser har Triumph-produktteamet finjusteret de egenskaber, der gør den nye Trident til det foretrukne valg for en ny generation af Triumph-kørere," skriver producenten blandt andet i en pressemeddelelse.

Den nye Trident forventes klar hos forhandlerne i foråret 2021. Det fulde overblik over alle specifikationer  og ikke mindst prisen – for den nye Triumph Trident vil blive offentliggjort i løbet af de kommende uger, oplyser Triumph.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.