MC underholdning

Flymotor på to hjul

  • Skærmbillede 2018-07-13 12.01.36.jpg
  • Skærmbillede 2018-07-13 12.00.49.jpg
  • Skærmbillede 2018-07-13 12.01.13.jpg

Hvad får man, hvis man krydser en motorcykel med en flymotor fra Rolls-Royce? Svaret er: TMC Dumont.

Den tidligere Formel 1-kører, brasilianske Tarso Marques, har designet og bygget koncept-motorcyklen ”TMC Dumont”. Motorcyklen, hvis man ellers kan kalde den det, er med 36” hjul (med ”usynligt” nav) og udstyret med en motor fra en flyvemaskine.

Motoren, en Rolls-Royce Continental, som bruges på mindre fly, yder intet mindre end 300 hestekræfter, og det burde være længe rigeligt til at få TMC Dumont fra land. Navnet ”TMC Dumont” er i øvrigt en hyldest til Alberto Santos-Dumont, en nationalhelt i Brasilien, som er kendt inden for luftfart.

TMC Dumont vandt dette års ”Best of Show” på Daytona Bike Week. Nedenfor kan du se en video af monsteret, som ikke umiddelbart ser ud til at kunne dreje om hjørner.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.