MC sport

Miller vinder Ducati 1 – 2 på Jerez.

Jack Miller scorede sin første MotoGP-sejr for Ducati i weekendens spanske Grand Prix, som ellers var domineret af Yamaha indtil Fabio Quartararos blev ramt af et dramatiske tempodrop cirka halvvejs i Jerez-racet.

Quartararo førte mesterskabet og så ud til at kunne snuppe årets tredje sejr i træk i år på Jerez. Men El Diablo fadede pludselig massivt fra en knap to sekunders føring på grund af et "armpump-problem", da der var cirka 10 omgange tilbage af racet – og åbnede vejen for Millers første sejr som Ducati-kører.

Yamahas uheldig helt mistede følingen og kræfterne i højere arm og samtidig tempoet. Quartararo droppede helt ned på 13. pladsen, og overgav derved også den samlede føring i MotoGP-mesterskabet til Ducatis Francesco Bagnaia.

Bagnaia imponerende med anden plads i racet og sikrede en sjælden 1- 2 for Ducati på Jerez – foran en hårdt kæmpende Franco Morbidelli på Petronas Yamaha, som scorede årets første podieplads.

LCR Hondas Takaaki Nakagami gentog sin karrieres bedste resultat på 4. pladsen foran Suzukis regerende verdensmester Joan Mir, der med sin 5. plads igen scorede gode point til den samlede stilling.

Aleix Espargaro var længe med i kampene om podiepladser, men måtte igen ”nøjes” med 6. pladsen for Aprilia – og denne gang foran Yamahas Maverick Vinales, der ikke gjorde store fremskridt med en 7. plads foran Johann Zarco fra Pramac Ducati, der blev fulgt af Repsol Hondas Marc Marquez og Pol Espargaro over målstregen.

Miguel Oliveira blev hurtigste KTM-kører på 11. plads, imens hans team-kammerat Brad Binder styrtede to gange undervejs. Valentino Rossi fortsatte også sin dårlige performance hos sit nye Petronas Yamaha team med en 17. plads.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.