MC nyheder

Forretningsfører til MCTC

Er du kendt for din motiverende personlighed og gode forretningsforståelse? Vil du være med til at fremtidssikre en landsforening med fuld fart og kursen sat mod udvikling, digitalisering og fornyelse? Så skal du kigge nærmere her.

Den danske landsforening for motorcyklister (MCTC) søger nemlig en ny forretningsfører og leder, til at stå i spidsen for foreningen.

Hvis tanken om MCTC får dig til at tænke på tændrør, fornemme lugten af benzin, og giver dig lyst til at løfte luftguitaren til lyden af ”Born to be wild” klassikeren fra den legendariske film Easy Rider, så er det ikke helt forkert.

Men vi er også rigtig mange andre ting. Nemlig en forening med 36.000 medlemmer. Hver dag varetager vi vores medlemmers interesser, arrangerer MC-kørekurser, udgiver MCTC-magasinet, driver MC Touring Camp, forhandler rabatter til medlemmerne og har en stor og vigtig stemme i det politiske arbejde for trafikforhold, færdsel og sikkerhed med videre.

Din ansvarlighed kører dig i mål
I rollen som forretningsfører får du, i samarbejde med en aktiv bestyrelse, det overordnede ansvar for ledelsen af foreningen. Du lægger strategien, sætter mål, styrer driften, holder overblikket over økonomien, møder personalet i øjenhøjde og du deltager aktivt i det politiske arbejde i foreningen. Alt dette med henblik på, at foreningen er så synlig som muligt i det offentlige landskab.

Samtidig ser du det som en af dine fornemmeste opgaver at være foreningens ansigt udadtil samtidig med, at du sikrer, at foreningen forbliver attraktiv – også for nye medlemmer - ved at styrke indsatserne, ikke mindst digitalt. Du formår at sætte den politiske indsats og tilknytningen til branchen i højsædet.

Mere konkret kommer dine arbejdsopgaver til at omfatte:

Personaleansvar (samtaler, udvikling, trivsel) 

Samarbejdsaftaler – udvide og optimere medlemstilbud med nye og eksisterende samarbejdspartnere

Deltagelse i møder med de politiske råd, nævn og organisationer MCTC er medlem af

Maksimere medlemshvervningsområdet

Sikre rentabilitet i vores hovedaktiviteter MCTC-magasinet og MC Touring Camp

Ansvar for afviklingen af generalforsamlinger og deltagelse i bestyrelsesmøder

Hvad kigger vi efter?
Selvom du ikke kører motorcykel, hører vi naturligvis gerne fra dig alligevel. Din baggrund kan se ud på mange forskellige måder. Du har nok en uddannelse indenfor økonomi, handel eller forretningsudvikling, men overrask os gerne. Din erfaring er til gengæld vigtig. Du har nogle års erfaring med virksomhedsdrift, strategi og datadrevet optimering. Du har også haft ledelse inde under huden.

Du har et rimeligt digitalt mindset, er visionær og ikke bange for at ændre ting og tænke nyt.

Skal du med?
Så modtager vi meget gerne et motiveret CV fra dig via linket. Det er Konsulenthuset ballisager der håndterer vores rekrutteringsproces, og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Hans Erik Elley på tlf. 30 63 85 03.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.