Fremtidens sikkerhed

BMW har udstyret en K 1600 GT med de nyeste aspekter inden for sikkerhed på to hjul.  En BMW K 1600 GT er blevet udstyret med de nyeste idéer inden for sikkerhed på to hjul.  KørelysI Danmark er kørelys obligatorisk, og det er der en god grund til. Se og bliv set, og derfor er Daytime Riding Light en del af sikkerhedspakken fra BMW, hvor K 1600 GT tydeligt skiller sig ud med sine Corona-ringe.  Automatisk alarmopkaldOpstår der et alvorligt uheld, kan sekunder ændre alt. eCall (Emergency Call) er allerede standard i BMW biler, og systemet fungerer ved, at der ved hjælp af et tryk på en knap oplyses et BMW Call Center det præcise sted med GPS data. BMW Call Centeret videregiver herefter oplysningerne til en redningsstation.  Er føreren selv involveret i et uheld, registrerer sensorer det, og eCall vil automatisk ringe til et BMW Call Center. Kamera ombordMed et kamera monteret vil farlige situationer kunne undgås. Kameraet holder øje med omgivelserne og orienterer om hastighedsbegrænsninger ved hjælp af genkendelse af vejskilte, og hastigheden bliver informeret på en skærm.   Systemet holder øje med andre trafikanter, og er der risiko for en kollision, gøres der opmærksom herpå, eller systemet griber ind ved at bremse. Samtidig aktiveres fjernlys og blinkere for at gøre andre opmærksom på situationen. Køretøj-til-køretøj kommunikationSystemet ConnectedRide er et intelligent advarselssystem, der tager højde for dårligt vejr, hindringer og redningskøretøjer, der nærmer sig. Det har elektronisk bremselys, så bagfrakommende hurtigere kan nå at reagere i tæt trafik.

Systemet fungerer ved hjælp af et display, der giver advarsler, men systemet tager også selv over ved at signalere med lys og lygter. Flere af de nævnte sikkersystemer vil være at finde på fremtidige BMW motorcykler.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.