Genoprejsning til Moto Morini?

Efter flere års skyggetilværelse står Moto Morini måske over for et comeback. Det italienske mærke har nemlig offentliggjort, at de vil præsentere en ny platform af motorcykler på dette års EICMA-udstilling.

Det seneste årti har været svært for Moto Morini med økonomiske vanskeligheder og skiftende ejerskab. Som resultat af det, kan italieners nuværende modelprogram spores helt tilbage til 2004, hvor Corsaro 1200 første gang blev præsenteret. Og selvom den 1.187 kubik store V2'er er blevet opdateret flere gange og endda Euro4-godkendt, trænger Moto Morini til en helt ny model.

Og det lader det til, at det historiske italienske mærke kommer med i år, for det kryptiske billede øverst i artiklen her er faktisk første glimt af en ny mellemklasse-motorcykel i adventure-segmentet. Modellen, der endnu ikke har noget navn, bliver den første af en række motorcykler, som vil blive bygget på en helt ny platform, og den vil blive efterfulgt at en streetfighter-model.

Mere ved vi ikke endnu, men spændende nyt fra Moto Morini, og vi bringer mere, når vi har set de nye modeller på dette års EICMA-udstilling, der løber af stablen først i november.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.