MC nyheder

Godt nytår fra MCTC!

2019 lakker mod enden, og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for et godt år og ønske alle medlemmer alt det bedste i 2020.

Endnu et år er gået, ja endnu et årti sågar, og i aften byder vi 2020 velkommen. 2019 har været et spændende år for os i MCTC med både nyt indførslen af et nyt digitalt medlemssystem, en større opdatering af vores stolte medlemsblad Touring Nyt, der nu også kan læses med login til Mit MCTC her på hjemmesiden, samt udvidelse af MC Touring Camp på Djursland med nye hytter og shelters.

Vi har nydt at møde jer på udstillinger, campen og til generalforsamling, nydt at tale og skrive med jer fra kontoret i Aarhus og selvfølgelig nydt at hilse på jer på landevejene på to hjul. Hvorend vi er kommet frem, er vi blevet mødt med varme, optimisme og godt gammeldags motorcykelfællesskab. Så tusind tak for det til vores 38.000 medlemmer  det er jer, der gør det muligt at have en landsforening for motorcyklister.

Med ønsket om at I alle kommer glade og sikkert ind i 2020
- Godt nytår fra os i MCTC!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.