MC nyheder

Godt nytår til alle fra MCTC

2021 er ved at rinde ud, og i den forbindelse vil MCTC gerne sige mange tak for et godt motorcykelår og ønske alle et godt nytår!

Endnu et år er ved at gå på hæld, og det er tid til at tage hul på et nyt.

Set i sidespejlet blev 2021 måske ikke helt, som mange havde håbet – særligt med et efterår og en vinter, som endnu en gang var præget og plaget af stigende coronasmitte, restriktioner og nedlukninger. 

Men det skal ikke afholde MCTC fra at takke alle medlemmer for året, der er gået og samtidig ønske rigtig godt nytår! Vi ses forhåbentlig på vejene igen i 2022.

 

Kontakt os på info@mctc.dk

Kontoret holder lukket i perioden 23. december 2021 til 3. januar 2022.

Selvom telefonen er lukket, kan henvendelser – som altid – sendes til os på e-mail. Vær dog opmærksom på, at vi først svarer på henvendelser fra 4. januar 2022, og at vores nye e-mailadresse er info@mctc.dk. Indlæg til vores træf- og eventkalender bedes sendes direkte til kalender@mctc.dk.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.