MC nyheder

GPS-aften hos Friis MC

Torsdag den 17. november fra kl. 19-21 afholder Friis MC i Horsens i samarbejde med Tourstart en GPS-aften. Pressemeddelelse Friis MC i Horsens har i samarbejde med Tourstart arrangeret en GPS-aften torsdag den 17. november kl. 19-21, hvor der er mulighed for at blive bedre til at planlægge en motorcykeltur og overføre den til GPS-enheden. De mest kendte GPS-typer gennemgås, og der vil blive demonstreret, hvordan en tur kan planlægges og nemt overføres til fx en Garmin, TomTom eller Navigon.  Du får både en introduktion til Tourstart og funktionerne, samt prøver selv at arbejde med din GPS og computer, så du er fortrolig med din GPS. Du kommer til at lave følgende på en GPS-aften: -       Blive fortrolig med betjeningen af din GPS-       Planlægge en tur og overføre den til din GPS-       Lave en tur til deling med andre motorcyklister, så de kan hente turoplysninger og GPS-data Du skal medbringe din egen GPS og bærbare pc for at få fuldt udbytte af aftenen. Friis MC byder på kaffe, og alle er velkomne. Arrangementet afholdes hos Friis MC, Høegh Guldbergs Gade 44, 8700 Horsens. Tilmelding kan ske på tlf. 7560 2095 eller h.friis@friismc.dk.  Se mere på www.friismc.dk og www.tourstart.org.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.