MC nyheder

H-D dropper ny streetfighter

Bronx, Harley-Davidsons helt nye streetfighter-model, er blevet helt fjernet fra næste års nylanceringer, selvom den egentlig var planlagt til at gå i handlen allerede nu.

Oprindeligt skulle både Bronx og adventuretoureren Pan America have været lanceret i sidste kvartal af 2020, men som vi tidligere har skrevet om, er Harley-Davidson i dyb krise og nødsaget til at ændre strategi og skifte ud i ledelsen. Det kommer nu til at gå ud over streetfightermodellen, der ellers var planlagt til at skulle ud til forhandlerne i løbet af de næste par måneder.

Udskudt på ubestemt tid
Harley-Davidson havde dog allerede tidligere på året meldt ud, at hverken Bronx eller Pan America ville komme "til tiden" i 2020, men begge var udskudt til 2021. Nu meddeler vores kollegaer fra motorcyclenews.com dog, at Bronx heller ikke bliver lanceret i 2021, og at der ikke planlagt et nyt tidspunkt det er altså uvist, om den nogensinde kommer i handlen.

Det skyldes angiveligt, at Harley-Davidson vil fokusere fuldstændig på Pan America, der stadig forventes at blive lanceret næste år, men det er også muligt, at H-D's nye ledelse har vurderet, at både en streetfighter og en adventuretourer på samme tid, er for mange tilføjelser uden for deres kerneprodukter. I hvert fald er Bronx' plads på listen over "Kommende køretøjer" på amerikanernes hjemmeside blevet taget af den nye custom-model, der kan ses herunder.

Bronx er fjernet fra Harley-Davidsons hjemmeside, og i stedet er denne custom-model sat til lancering i 2021.

Om vi nogensinde får Bronx at se igen, eller den nye custom-motorcykel for den sags skyld, er endnu uvist, men der er ingen tvivl om, at Harley-Davidson står over for store udfordringer.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.