H-D udskyder fremtidsplan

Med en ny mand ved roret og en virusepidemi kloden over, har Harley-Davdison besluttet at gentænke deres "More Roads"-strategi.

Det er snart to år siden, at vi første gang skrev om den nye udviklingsstrategi "More Roads To Harley-Davidson", som den daværende Harley-chef Matt Levatich søsatte i forsøget på at vende de skrantende salgstal for det amerikanske motorcykelmærke. Udover den elektriske LiveWire-model, som allerede er på markedet, skulle H-D have lanceret endnu to nye modeller i år.

Foreløbigt udskudt til 2021
De næstkommende modeller er den store adventuretourer Pan America og streetfighteren Bronx, der begge var sat til introduktion i sidste kvartal af 2020. Delvist på grund af coronavirus, er lanceringen af de nye modeller dog udskudt foreløbigt til engang næste år, men fremtiden for resten af Harleys "More Roads"-strategi er dog mere uvis, for det er ikke kun corona, der ændrer planerne.

I februar måned var der nemlig udskiftning i toppen af den amerikanske koncern, hvor en ny CEO, Jochen Zeitz, overtog styringen. Og han har ikke tænkt sig at følge forgængerens strategi, selvom nogle af de nye modeller, Bronx og Pan America i særdeleshed, var for tæt på produktionsstadiet til at kunne ændres. De er altså blot rykket til næste år, mens andre modeller, som den endnu unavngivne vandkølede cruiser og de elektriske bymodeller, er udskudt på ubestemt tid.

Hvornår, hvis overhovedet, de kommer på markedet bliver spændende at følge i takt med, at den nye Harley-chef får sat sit præg på mærkets fremtid.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.