Harley-Davidson præsenterer ny Roadster

 

Den nye Roadster er kendetegnet ved et minimalistisk design og er inspireret af klassiske racermotorcykler kombineret med tidens rå custom-cykler.Den nye Harley-Davidson Roadster kombinerer moderne funktioner med næsten 60 års erfaring. “Siden lanceringen i 1957 har Harley-Davidson Sportster hele tiden været i stand til at forny sig, og Roadster er et nyt kapitel i den historie,” forklarer Brad Richards, Harley-Davidson Director of Styling.

Den nye Roadster-model, som er med i Harley-Davidsons aktuelle "Live Your Legend"-kampagne, er blevet en del af Dark Custom-sortimentet med sit minimalistiske design kombineret med tidens rå custom-cykler.

“Det var vores ønske at give Roadsteren DNA fra de kraftige KHR-modeller fra midten af 50'erne og de efterfølgende Sportsters til drag-kørsel,” fortæller Richards. “Disse motorcykler havde afkortede skærme, en lille tank og var strippet ned til det helt basale med al fokus på ydeevne.”.

Roadsteren har nye hjul og dæk, der passer til affjedringen. Et 19 tommer forhjul, 18 tommer baghjul og 5-eger split-fælge i støbt aluminium er specifikt designet til Roadsteren. Den luftkølede 1200 cm3 V-Twin-motor skulle ifølge fabrikken levere godt moment i hele mellemområdet.

“Hjulene er inspireret af de klassiske modeller og er nogle af de mest komplicerede, vi nogensinde har lavet,” siger Ben McGinley, Harley-Davidson Industrial Designer. “Hjulene er meget lette i forhold til deres størrelse, hvilket bidrager til Roadsterens køreegenskaber.”.

Roadsteren har ny 43 mm upside-down forgaffel monteret i en robust forgaffelbro og førsteklasses støddæmpere bag med justerbare fjedre. Det giver en bedre affjedring end nogen anden Sportster-model. Roadsteren har dobbelte 300 mm flydende bremseskiver på forhjulet og ABS som standard.
Roadsteren giver en aggressiv førerposition med et nyt, lavt styr og centermonterede fodkontroller, som centrerer kørerens vægt over den klassiske 12,5 liter store Sportster-benzintank.

Priser fra 214.900 kroner

I tråd med Roadsterens rå stil er bagskærmen gjort yderligere 4 cm kortere i forhold til tidligere afkortede Sportster-skærme. Roadster har et helt nyt 4 tommer digitalt speedometer med analog omdrejningstæller. Blinklysene bagpå er monteret direkte på skærmstiverne. Ny nummerpladeholder, baglysmodul og fast-back-sæde giver motorcyklen et tæt og robust udtryk bagfra.

Harley-Davidson Roadster-modellen fås i fire forskellige farver: Vivid Black med kulfarvet denimstribe; Black Denim med rød stribe; Velocity Red Sunglo med rød stribe; Two-tone Billet Silver/Vivid Black med rødvinsfarvet stribe.

Den nye Roadster kommer til at koste fra 214.900 kroner. Du kan se alle Harley-Davidson-modeller på www.harley-davidson.dk.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.